Na de zomer starten de jeugdlessen!

Yes! Goed nieuws voor al die kinderen en jongeren die ook functioneel willen trainen (vergelijkbaar met Crossfit) en kennis willen maken met krachttraining! Na deze zomer (vanaf 31 augustus) starten we met 1 of 2 lessen speciaal voor de jeugd. Er zal veel aandacht zijn voor het aanleren van de juiste techniek en de trainingen zullen aansluiten bij de leeftijd van de deelnemers. Rick is onze vaste trainer hiervoor, omdat hij opgeleid is in het werken met jeugd en al zeer veel ervaring heeft met het aanbieden van sportlessen aan deze doelgroep. Gecombineerd met zijn enthousiasme verwachten we een veilige en leerzame les, maar vooral ook een leuke en gevarieerde training aan te bieden. Nu hebben we donderdags 16.30-17.15 uur in het rooster staan, maar gezien de vele interesse zou het kunnen dat er nog een les bij komt. Heeft je zoon of dochter interesse? Meld ze dan aan voor een gratis proefles!